TYÖKYKYJOHTAMINEN

Työkykyjohtamisella laitat työarjen sujumaan

Sairauspoissaolot kasvussa? Työteho laskussa? Kireä ilmapiiri?

Suunnitelmallisella työkykyjohtamisella autamme sinua johtamaan työntekijöiden työkykyä niin, että työ sujuu. Systemaattisilla toimintatavoilla voimme esim. vähentää sairauspoissaoloja ja ennenaikaista työntekijöiden eläköitymistä.

Rakennamme yhdessä työkykyjohtamisen mallin, jonka avulla henkilöstö voi hyvin sekä antaa parhaan mahdollisen työpanoksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Kerron sinulle mielelläni lisää, miten voit ylläpitää ja vahvistaa henkilöstön työkykyä. Soita tai laita sähköpostia > 

Työkykyjohtaminen-palvelupakettimme voi sisältää:

 1. Henkilöstön työhyvinvointi -analyysi
  Kartoitamme työhyvinvoinnin nykytilan ketterällä henkilöstötutkimuksella, jolla arvioimme yhdessä tilanteen ja teemme selkeän ja käytännönläheisen suunnitelman tarvittaville uudistuksille. Tutkimustulosten lisäksi käytännönläheinen työpajatyöskentely tukee yhteisten suuntaviivojen löytämistä.

 2. Tavoitteiden ja mittareiden määrittely
  Asetamme tavoitteet ja seuraamme toiminnan tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta yhdessä määriteltyjen mittareiden avulla, esimerkiksi
  • kuinka henkilöstö palautuu työssä tai
  • kuinka riski jäädä työkyvyttömyyseläkkeelle pienenee.
 1. Esihenkilötyön työkalut
  Annamme työkaluja esihenkilötyön tueksi niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin johtajalle, jotta työt sujuvat kaikilla tavoitteiden mukaisesti ja työyhteisö jaksaa toimia ketterästi muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

 2. Työterveysyhteistyön malli
  Määrittelemme yrityksen toimintaa tukevan ja työyhteisön tyytyväisyyttä vahvistavan toimintamallin työterveysyhteistyölle. Etsimme sopivan kumppanin ja kilpailutamme palvelut.

 3. Seurantapalaverit
  Määrittelemme yhdessä työkykyjohtamisen onnistumisen seuraamiselle tapaamiset, jossa arvioimme nykytilannetta muutosten jälkeen ja teemme tarvittaessa parannuksia.

Ota yhteyttä!

Mieti, millaista apua sinä tarvitset omassa työyhteisössäsi ja johtamisen haasteissa. Jos työyhteisö voi hyvin, niin ehkäpä haluat keskittyä oman esihenkilötyön kehittämiseen ja taitojen vahvistamiseen tulevaa varten. Soita tai laita sähköpostia, niin jutellaan, miten voimme auttaa sinua monenlaisten työkykyasioiden parissa.

Sari Salo
0400 172 262
sari.salo@personale.fi

Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella >

Personale Oy

040 017 2262
sari.salo@personale.fi

Kontionkatu 4, 80200 Joensuu
Jousenpuistonkatu 1B, 02200 Espoo

Tietosuojaseloste
Image
Image