Palvelumme

HR-nykytilakartoitus

HR-nykytilakartoituksellamme saat nopeasti kattavan kokonaiskuvan työyhteisön hyvinvoinnista ja työn tehokkuuteen vaikuttavista asioista ja siitä, miten työyhteisönne henkilöstöasiat ovat tällä hetkellä. Riittääkö henkilöstön kilpailukyky ja osaaminen?

Lue lisää

Työkykyjohtaminen

Suunnitelmallisella työkykyjohtamisella autamme sinua johtamaan työntekijöiden työkykyä niin, että työ sujuu. Systemaattisilla toimintatavoilla voimme esim. vähentää sairauspoissaoloja ja ennenaikaista työntekijöiden eläköitymistä.

Lue lisää

Henkilöstöhallinnon resurssit

Tarjoamme sinulle tukea ja lisäkäsiä henkilöstöasioiden hoitamiseen tilanteen mukaan. Sparraamme ketterällä mallilla, jolloin sinä voit keskittyä liiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen. Toimivan henkilöstökulttuurin tueksi hoidamme myös tärkeät lakisääteiset asiat kuntoon.

Lue lisää

Liiketoiminnan kehittäminen

Onko vanhat keinot jo kokeiltu? Tuntuuko, että uudella ja virkistävällä tavalla voisi saada aikaan myös uudenlaisia tuloksia?


Lue lisää

Johtoryhmätyöskentely

Onko yrityksessä henkilöitä johtoryhmään? Onko työskentely tavoitteellista? Selvitetään yhdessä tilanne ja laitetaan johtoryhmätyöskentely kuntoon - tehokkaasti ja joustavasti. Etsimme  oikeat henkilöt viemään koko organisaatiota eteenpäin.
Lue lisää

Valmennukset

Valmennuksissa kehitämme työyhteisön vuorovaikutustaitoja ja tehostamme tiimityöskentelyä. Annamme työkaluja esihenkilötyöhön niin aloitteleville kuin kokeneemmille esihenkilöille. Valmennamme myös johtamaan yritystä muutokseen.
Lue lisää

Työsuhteen elinkaaren hallinta

Kerromme, mitä kaikkea sinun on huomioitava työsuhteen elinkaaren moninaisissa vaiheissa. Saat tukea työarkeen ja muutoksiin sekä joustavia käytännön työkaluja.
Lue lisää

Tukikanava esihenkilöille

Kuinka tulkitsen TES-pykäliä? Miten vuosilomalaki määritellään? Kuinka toteutan näppärän työaikaseurannan? Onko sinulla HR-asioihin liittyvä kysymys, johon kaipaat vastausta nopeasti? Ole yhteydessä tukikanavamme kautta! 

Lue lisää

Rekrytointi

Autamme yritystäsi löytämään oikeat osaajat erilaisiin tehtäviin, esimerkiksi johtoryhmään tai asiantuntija- ja päällikkötasolle. Tämä onnistuu kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla.
Lue lisää

Personale Oy

040 017 2262
sari.salo@personale.fi

Kontionkatu 4, 80200 Joensuu
Jousenpuistonkatu 1B, 02200 Espoo

Tietosuojaseloste
Image
Image