YRITYS

Ketterä kumppani henkilöstöasioissa

Tukea, apua ja mielenrauhaa

Kaikkea ei tarvitse osata tehdä itse, kuten yrityksen henkilöstöhallinnon asioiden hoitamista. Voit ulkoistaa monia asioita ja saada konkreettista apua sekä tukea niin arkisiin kuin myös strategisiin haasteisiin. Haasteet kääntyvät mahdollisuuksiksi, kun tiedät, miten työyhteisö voi ja millä keinoin saat tehostettua esimerkiksi tiimityöskentelyä tai vahvistettua työkykyä. Tavallisimmin asiakkaamme aloittavat kanssamme yhteistyön tilaamalla HR-nykytilakartoituksen, joka antaa hyödyllistä ja tärkeää tietoa työyhteisön hyvinvoinnista.

Tutustu tarkemmin HR-nykytilakartoitus -palvelupakettiimme >

Miksi ulkoistus kannattaa?

Kun me hoidamme yrityksesi henkilöstöasioita ketterästi, laadukkaasti ja tuloksellisesti, sinä voit käyttää resursseja liiketoiminnan pyörittämiseen ja sen kehittämiseen. Saat meiltä yksilöllisiä ja juuri sinun tarpeisiisi suunniteltuja henkilöstöhallinnon palveluita, jotka helpottavat ja tehostavat työarkea sekä tuovat kustannussäästöjä. Haluammekin olla paras henkilöstöhallinnon kumppani tekemällä kanssasi tuloksellista yhteistyötä. 

Palvelumme

Muuttuva liiketoimintaympäristö tarvitsee konkreettisia toimintatapoja ja -malleja esimerkiksi johtamiseen, henkilöstösuunnitteluun, työkykyjohtamiseen, uusien työntekijöiden perehdytykseen sekä osaamiseen kehittämiseen. Myös oikein määritellyt tunnusluvut ja huolellisesti toteutetut henkilöstötutkimukset auttavat johtamisessa. Kun teet yhteistyötä kansamme, pidämme sinut ajan tasalla henkilöstöasioissa ja annamme tukea työsuhteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Myös silloin, kun yritys on muutoksessa, tuomme avuksesi ketteriä toimintamalleja sekä sparraamme kohti oikeita ratkaisuja. 

Tutustu monipuolisiin ja laadukkaisiin henkilöstöhallinnon palveluihimme >

Miksi Personale?

  1. Olemme vahva osaaja henkilöstöasioissa - ennaltaehkäisemme mahdollisten työyhteisön ongelmien syntyä, vahvistamme henkilöstön työtyyväisyyttä ja luomme hyvää työkulttuuria sekä vaikuttavaa työnantajamielikuvaa.
  2. Toimimme ketterästi ja kustannustehokkaasti.
  3. Meillä on kokemusta muutosprosesseista: suunnitelmallisesti toteutettu henkilöstöhallinto tuo säästöjä sinulle. 
  4. Räätälöimme laadukkaat palvelumme tarpeidesi mukaan.
  5. Avullamme saat käyttöösi henkilö- tai aikaresurssin sekä osaamista ja näkemystä HR-asioista.

Osaamista ja näkemystä liiketoiminnasta

On tärkeää, että työntekijäsi ovat tyytyväisiä, motivoituneita ja arvostavat yritystäsi työnantajana. Tarjoammekin käytännönläheisiä ja yksinkertaisia toimintamalleja, jotka tuovat apua ja tukea jokaisen esihenkilön työarkeen. 

"Monipuolinen työurani myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävissä tuo laajaa perspektiiviä sekä osaamista henkilöstöasioiden johtamisessa - myös silloin, kun liiketoimintaympäristö on muutoksessa", lupaa Sari Salo, Personalen toimitusjohtaja ja omistaja.

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme >  

Ole yhteydessä

Soita, lähetä sähköpostia tai käytä yhteydenottolomakettamme. Kerron palveluistamme ja kuuntelen mielelläni ajatuksiasi. Löydämme varmasti tehokkaita ja tuloksellisia toimintatapoja yrityksesi henkilöstöhallinnon kehittämiseen.

Lähetä heti yhteydenottopyyntö >

Sari Salo
0400 172 262
sari.salo@personale.fi
 

Personale Oy

040 017 2262
sari.salo@personale.fi

Kontionkatu 4, 80200 Joensuu
Jousenpuistonkatu 1B, 02200 Espoo

Tietosuojaseloste
Image
Image